Profesionální technika pro odtahové firmy
Poptávka Telefon+420 608 805 508

Máme jedinečný produkt na trhu

26.10.2021
Jakožto místní rodáci se zaměřujeme na české a slovenské profesionální firmy odtahových služeb a klienty z odvětví přepravy automobilů a autoservisů.
Máme jedinečný produkt na trhu

Firma Odtahové vozy s.r.o. vznikla v srdci Moravy v Prostějově. Specializujeme se na prodej odtahových aut, nástaveb k nim a další odtahové techniky. Již více než sedm let úzce spolupracujeme s předním polským výrobcem odtahových nástaveb EUKRAN. Díky tomu jsme získali rozsáhlé znalosti a cenné zkušenosti, které se odráží v našich nabízených službách.

Do Česka a na Slovensko tak především dodáváme a zajišťujeme:

Proč si nás vybrat?

Prioritou firmy Odtahové vozy s.r.o. je poskytnout komplexní servis zakládající si na vstřícném a skutečné prospěšném zákaznickém poradenství. Jestliže tedy hledáte konkrétní odtahové auto, nebo si naopak nevíte rady, jaký konkrétní typ vybrat pro vaše podnikání, kontaktujte nás na telefonním čísle +420 608 805 508 nebo prostřednictvím formuláře. Rádi to s vámi probereme, zkonzultujeme a nabídneme řešení na míru. Následný nákup vozu, registraci auta a s tím spojenou administrativu, montáž odtahové nástavby a dovoz k vám už zařídíme na základě společné domluvy.

Jsme dlouhodobí a hlavní dovozci odtahových nástaveb EUKRAN a nabízíme na českém a slovenském trhu jejich jedinečné produkty. O spolehlivosti odtahové techniky této polské firmy a spokojenosti zákazníků s našimi službami svědčí, že se naprostá většina z nich k nám vrací a obchoduje s námi dlouhodobě (vizte reference).

Auto
Pojďme spolupracovat

Zavolejte

Staňte se i vy odběrateli našich výrobků.
Zavolejte nám, rádi s vámi probereme možnosti spolupráce.

Telefon +420 608 805 508
Pojďme spolupracovat

Napište nám

Obchodník